Швейцарецът се оказа известен политик, пише "Флагман".47-годишният мъж е бивш

...
Швейцарецът се оказа известен политик, пише "Флагман".47-годишният мъж е бивш
Коментари Харесай

Скандално! Швейцарецът, пребил жестоко съсед в Созопол, се оказа прочут политик

Швейцарецът се оказа прочут политик, написа "Флагман ".

47-годишният мъж е някогашен консултант от Бининген, бил е едно от ярките имена на Консервативната партия. До 2012 година е бил член на Швейцарската национална партия, която е напуснал със скандал.

Известно време е бил част от по-малка групировка, до момента в който не се включил към консерваторите. Определян е за политик с изострен език. Той е взел участие интензивно в обществено-политическия живот до 2018 година, апетитен е за знаков политик от района, където се намира град Базел.

Преди 24 месеца той внезапно изчезва от общественото пространство. Флагман.бг ревизира посредством лични източници в Швейцария извънредно смущаващите условия към излизането му от политиката.

За него е известно, че обитава в България от няколко месеца. Купил си два жилището в комплекс „ Панорама бей”, а съгласно непотвърдена информация имал жилище и в Черноморец, което отдавал чартърен. Обяснявал, че е женен, само че никой не е виждал до този миг жена с него.

Още с появяването си в комплекса, където преди този момент е била основана задружна общественост, почнал да основава проблеми. Негови съседи, измежду които почитан български предприемач, който живее в чужбина, описа потресаващи детайлности за личността на швейцареца.

„ Докато бях в Созопол този човек не спря да трови атмосферата. Псуваше, заплашваше със разпра, заяждаше се. Хората се опасяваха да не го срещнат в общите елементи и на тичешком отиваха до жилищата си. Онзи ден е нападнал градинаря ни, вие писахте за този случай. След това изпрати в общата ни група видео на пребития и се гавреше с него”, описа той.

Припомняме, че Урс Петер Моос бе упрекнат, че е нападнал 71-годишния Николай пред комплекс „ Панорама бей”. Той бе задържан в четвъртък вечерта. Николай е бил свален на земята, ритан и налаган свиреп, а нападението не е инцидентно – осъществено е на място, където няма камери, настояват живущите в комплекса.

Управителят на „ Панорама бей” Мурад Мехмед заяви, че са подадени голям брой сигнали против Урс, само че полицията не подхванала никакви ограничения. Хората от комплекса се готвят на следващия ден за митинг, упорстват полиция и прокуратура да ги отбрани, тъй като се опасяват, че може да се случи най-лошото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР