Шведският бранд за обзавеждане IKEA отново привлече внимание с иновативна

...
Шведският бранд за обзавеждане IKEA отново привлече внимание с иновативна
Коментари Харесай

IKEA създаде най-приспиващата реклама

Шведският бранд за обзавеждане IKEA още веднъж притегли внимание с новаторска реклама - този път с " най-приспиващата " реклама в света, съгласно основателите й от Дубай, споделя изданието за маркетинг Adweek. 

Агенция Ogilvy Dubai осъществя концепцията като сътвори специфичната печатна реклама за последна корица на списание " Good " в Обединените арабски емирства (ОАЕ), в броя му за април 2018 година

Текстът върху рекламата гласи, че всичко, обвързвано с продуктите с марката Sömnig на IKEA - матраци и кревати, е основано да оказва помощ на хората да спят по-добре. 

Първото, което човек вижда обаче не е визия, а ароматът й. Рекламата е принтирана с лавандулово мастило. Лавандуловият мирис е прочут със свойството си да отпуска мускулите, да забавя учестения сърдечен темп и да усъвършенства качеството на съня. Това изясняват създателите на новаторската реклама. 

Още по-впечатляващо обаче е, че печатната реклама може да се сгъва по този начин, че от нея да се получи специфична инсталация за лъчение в спалнята на успокоителен бял звук, който също се употребява като техника за бързо заспиване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР