Shuttle официално представи своя нов неттоп DL10J, първата информация за

...
Shuttle официално представи своя нов неттоп DL10J, първата информация за
Коментари Харесай

Shuttle DL10J: миникомпютър с поддръжката на LTE мобилна връзка

Shuttle публично показа своя нов неттоп DL10J, първата информация за който се появи при започване на годината.
В миникомпютъра се употребяват процесори от поколението Intel Gemini Lake. Това е процесорът Celeron J4005 с две ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz и опция за динамично повишение до 2,7 GHz. Графичните благоприятни условия се обезпечава от интегрирания в чипа графичен ускорител Intel UHD Graphics 600.



Характерна специфичност на новото компютърно устройство е опционалната поддръжка на мобилна LTE връзка. Благодарение на този безжичен модул е вероятен продан на данни посредством актуалните мрежи от четвърто потомство. Налични са Wi-Fi 802.11b/g/n модул за безжична връзка и Ethernet контролер.

Устройството разполага с два слота за DDR4 SO-DIMM оперативна памет. Има опция за слагането на 2,5-инчов диск с дебелина до 9,5 милиметра. Това може да е както обичаен хард диск, по този начин и флаш диск. Има и M.2 конектор за бърз флаш диск.



Габаритните размери на Shuttle DL10J са 190 × 165 × 43 милиметра. Възможна е работата под ръководството на операционните системи Windows или Linux.

На предния панел са сложени два USB 3.0 врата, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо (2 броя) за слушалки и микрофон, На задния панел се намират D-Sub, DisplayPort и HDMI видеоизходи, четири USB 2.0 врата и мрежово гнездо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР