[Shutterstock] Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме
Коментари Харесай

4+1: Какво да четем и слушаме в понеделник вечер

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1: Какво да четем и слушаме в четвъртък вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
9 ное 2017
4+1: Какво да четем и слушаме в сряда вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
8 ное 2017 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Spotify се отхвърля от концепцията за " национални празници "
В екипите на музикалната платформа Spotify работят хора от над 90 националности. Според компанията досегашната процедура отразява " културни правила ", само че не и " вярванията и метода на живот " на хората - по тази причина и решението фискираните почивни дни да бъдат анулирани. Повече по тематиката четете на този линк.


Как се продава " вечно "
Някога замисляли ли сте се за какво диамантът е скъпоценният камък на годежните пръстени? " Diamonds are forever " се пее в онази евъргрийн ария, само че фразата е създание на текстописец от далечната 1947 година Как се основава промишленост за милиарди и за какво маркетингът е всичко вижте в интерактивното предложение на Quartz.

Защо богатите в Америка имат повече деца
Икономиатите са безапелационни: Колкото по-добре е образована една жена, толкоз по-малко деца ще има тя. Ако това изказване продължава да важи на доста места в Съединени американски щати сега се следи противоположната наклонност. Защо това се случва и доколо в обвързвано с възходящата разлика в приходите на бедните и богатите четете в този текст.

Гугъл street view? По-скоро Sheep View
Ако обитаемото ви място се намира във водите някъде сред Шотландия и Исландия, шансът колата на Гугъл Street View да ви посети е много дребен. Затова жителите на Ферьорските, познати още като " овчи " острови, вземат нещата в свои ръце. За да притегли вниманието на Гугъл, локалната администрация закача камери на гърбовете на овцете на острова. Кампанията, предстоящо, е сполучлива, а фрагментите - неповторими. Цялата история споделя Earther.


ЕДНО ЗА Институт по зоология ПЪТ
Какво да слушаме по пътя за у дома

Какво се случва в Саудитска Арабия
" Уверявам ви, че никой подкупен няма да избяга, без значение дали е министър, принц или каквото и да било ". Това са думите на принца на Саудитска Арабия Мохамед Бин Саламан. Половин година по-късно в страната се организира невиждана акция, в която досега са задържани близо 200 души от политическия и бизнес хайлайф. Разговор по тематиката можете да слушате в подкаста на Financial Times с присъединяване на кореспондента на изданието за Близкия Изток тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР