[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕБизнес от изгубен багажВсеки някога си е

...
[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕБизнес от изгубен багажВсеки някога си е
Коментари Харесай

4+1 | Как Amazon ще завладее и куриерския бизнес, какво се случва с изгубения багаж на летището и още

[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Бизнес от загубен багаж

Всеки в миналото си е задавал въпроса какво се случва с загубен при полет куфар. Една от многото благоприятни условия е ритейлърът Unclaimed Baggage Center да го е откупил от летището, а по-късно да е продал наличието му. Повече по тематиката споделя Quartz.

История в цвят
Представяме изложба от 1843 Magazine, в която ще видите фрагменти от книгата The Color of Time. В нея интервалът сред 1850 и 1960 година е показан по метод, невъобразим до момента – посредством 200 исторически фотографии, които посредством нови способи неотдавна са били оцветени.

Изкуствен разсъдък и изобразително изкуство
Тази година аукционната къща Christie’s пусна на търг картината " Спасителят на света " на Леонардо да Винчи, която се трансформира в най-скъпо продадената картина в историята. Сега същата аукционна къща готви за продажба картина, рисувана от изкуствен интелект. Повече по тематиката четете във FastCompany.

Пътят към цялостна доминация
От известно време насам разнообразни медии спекулират по какъв начин Amazon ще завладее и бизнеса с доставки. Този текст изяснява по какъв начин това може да се случи.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Два избора
Всеки (почти всеки) ще се съгласи, че би трябвало да предприемем ограничения за запазване на околната среда. Спорът е по какъв начин – съгласно еколози посредством ограничавания в потреблението и смяна на държанието, съгласно други – посредством новаторски софтуерни решения. Къде е истината чуйте в този епизод на на Freakonomics Radio тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР