„Щом има добра воля от страна на най-голямата парламентарна група

...
„Щом има добра воля от страна на най-голямата парламентарна група
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Щом има добра воля от страна на ИТН, това е добър знак

„ Щом има благосклонност от страна на най-голямата парламентарна група (ИТН), която има 65 мандата, прекомерно малко, с цел да работи сама, това е добър знак. “

Това разяснява Татяна Дончева от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ за желание на партията на Слави Трифонов да приказва с другите обединения, преди да се разгласи нов проектокабинет.

Според нея това ще даде позитиви за всички партии на смяната, в случай че има координиране и допусна, че Слави Трифонов няма да е решителен фактор за „ ИТН “.

" Парламентарната група е била в съвсем същия състав в предния парламент, видяла е компликациите, видяла е съперника очи в очи. Тонът на Филип Станев дава очаквания, че вътре в групата ще се сътвори лидерско ядро, което ще поеме отговорност за пътя на тази група, няма да е Слави Трифонов. Може би благосклонността да е подбудена от отношението, изключително на младите, към Трифонов, само че такива са действителностите. Всичко напълно е в ръцете на Има Такъв Народ “, сподели Дончева.

Тя разяснява и отчета на Европейска комисия. Според нея той демонстрира, че се ускорява усещането, че би трябвало да се стартира работа по смяна на Конституцията.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР