Що се отнася до лечението на диабет тип 2, разбира ...

Що се отнася до лечението на диабет тип 2, разбира

Тези храни са абсолютно забранени за диабетици

Що се отнася до лечението на диабет вид 2, „ несъмнено , че диабетиците би трябвало да заобикалят сладки питиета и подсладени храни “, сподели английският доктор Шарлот Нортън. Може макар че да не сте наясно, че има някои „ непредвидени “ храни, които могат да повишат равнищата на кръвната захар.

Например д-р Нортън показва киселото мляко с плодов усет като една от храните, които би трябвало да се заобикалят непременно .

Други храни, които би трябвало да се заобикалят изцяло , включват сушените плодове, белият самун и белият ориз.

„ Що се отнася до диабета, плодовете постоянно се схващат неправилно като вредни “, споделя Нортън.

Докато сушените плодове не са подобаващи за тези с висока кръвна захар, други типове плодове, да вземем за пример грозде, могат да бъдат „ отлични източници на фибри “.
 Подправка, която всеки има  у дома , е ЛЕК за  доста   заболявания  Подправка, която всеки има у дома , е ЛЕК за доста заболявания
Черният пипер е чудесна фалшификация , само че можете да го употребявате и за доста други неща. Ето някои от тях: Поддържа облеклата ярки Имате л...

„ Значението на фибрите в менюто е от голямо значение “, сподели тя. Тъй като приемът на фибри забавя процеса на храносмилане, той оказва помощ да се контролират равнищата на кръвната захар. Храни като фасул , броколи, авокадо и ябълки (да назовем единствено няколко) са отлични източници на фибри. "

„ Определено има храни, които бих предложила да ядете повече от други “, сподели тя. Това включва бяло месо или заместители на месо за тези, които би трябвало да заобикалят наситени и унес -мазнини.

" Въпреки че постоянно могат да бъдат пренебрегнати, зеленчуците са в основата на здравословното хранене. "

Те оферират освен отлични източници на витамини и минерали, само че и фибри.

Източник: actualno.com