Щерката на Орхан Мурад заличи всичките си снимки в профила

...
Щерката на Орхан Мурад заличи всичките си снимки в профила
Коментари Харесай

Сузанита призна, че е била шута на бащата на детето й

Щерката на Орхан Мурад заличи всичките си фотоси в профила си в Инстаграм. 



Певицата изпадна в следващата персонална драма, оставяйки единствено един-единствен пост в мрежата. На нея тя лежи, а главата й е посипана с червени листенца от роза.

Под поста остави една увехнала роза и написа: „ Обичай ме “, фотографията е съпроводена с тъжна сантиментална музика.  Малко по-късно  качи няколко сторита, в които дава отговор на въпроси, заложени ѝ от почитатели.

На въпроса какво се случва с Марк Славов, бащата на детето ѝ, Сузанита дава отговор, че всичко е наред и постоянно ще бъде по този начин, точно поради сина им Матиас, въпреки и да са разграничени. А по-късно отсече, че повече няма да разяснява тематиката.

Феновете я засипват с позитивни мнения и ѝ дават кураж. Друг обожател на младата майка я пита накъде ще вървят нещата оттук насетне. Тя отговори, че ще продължава единствено нагоре и добави, че „ нищо не е чак толкоз черно, до момента в който сме живи " и благодари за поддръжката, с която феновете й я заливат.

Тя разкри още, че минава през тежък интервал, само че всичко е преходно и гледа да се разсейва и да не го мисли доста.

Скандалната певица показа, че има намерение да възпита сина си да бъде почтен, да почита дамите, да обича животните и да цени природата. Сузанита е с Марк Славов, първенец по мятане на копие, от към година. Когато стана ясно, че точно той е завладял сърцето ѝ, Сузи призна, че я е измъкнал от депресията и тежкия интервал, в който е била.

След това пристигна и изненадата, че чака бебе. Юни предходната година циркулираше из мрежата информация, че двамата са се разделили, само че певицата бързо постави завършек на слуховете, написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР