Щерката на журналиста Сашо Диков и някогашният секс символ Аня

...
Щерката на журналиста Сашо Диков и някогашният секс символ Аня
Коментари Харесай

Петя Дикова на лекар с ултра къс минижуп

Щерката на журналиста Сашо Диков и тогавашният секс знак Аня Пенчева наподобява привлекателно даже когато има здравословни проблеми.Преди дни фотографите на Уикенд видяха водещата на „ Cool...T ” по Би Ти Ви да паркира новия си тъмносин джип „ Форд ” пред клиника в столичния квартал „ Младост ”. Регистрационната табела на всъдехода бе с късметлийските три седмици.

Доскоро Петя шофираше постоянен като танк „ Ланд Роувър ”, подарък от баща й Сашо. Дъщерята на журналиста слезе с бутилка минерална вода в ръка, а с изключение на скъпарската си чанта с марка „ Бърбъри ”,  носеше и торба с документи. За срещата с ендокринолога Дикова се бе издокарала с бяла ултракъса пола, бели кецове и тениска с дълъг ръкав. На входа млада лекарка излезе, с цел да посрещне тв водещата, която явно не идваше за първи път на консултация. 

Както наскоро самата Петя разкри, от няколко години я мъчела заболяването на Хашимото . Нейната майка също страдала от автоимунното заболяване и го предала генетично на щерка си. „ Мама даде на брат ми дългите си карака, а на мен Хашимотото си ”, с възприятие за комизъм е коментирала здравословните си болежки симпатичната водеща.

Петя получила първия срив на имунната система до момента в който била студентка в Лондон . Наложило се незабавно да дойде у нас, с цел да се лекува. Освен по завещание авто-имунното заболяване се получава и след мощен продължителен стрес. Единственото лекуване на Хашимото е с таблетки, съдържащи рафиниран хормон на щитовидната жлеза, които в множеството случаи се пият доживот. След към 30 минути  Петя напусна болничното заведение във очевидно положително въодушевление. Тя се метна назад на джипа и потегли в посока Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР