Щедър е Димитър Рачков към новата си половинка – звездата

...
Щедър е Димитър Рачков към новата си половинка – звездата
Коментари Харесай

Рачков купи огромна къща, в която заживя с младата си изгора

 Щедър е Димитър Рачков към новата си половинка – звездата от кориците на еротичното списание " Плейбой “ – Анита Димитрова. Знойната русокоска от Хасково, която е единствено на 21 години, към този момент живее на фамилни начала с комика в затворения комплекс " Маунтин Вю Вилидж “, намиращ се край езерото Панчарево.

Силиконката, която е единствено със 7 години по-голяма от сина на Рачков, се шири дружно с него в просторна къща по американски стандарт, ситуирана на общо 239 квадрата и струваща близо 400 бона. Запознати разкриват, че палатът на артиста бил обзаведен по последна мода и даже разполагал със собствен басейн, където цяло лято Анита събирала шоколадов загар. Любопитна детайлност е, че и с предходната си половинка Мария Игнатова Рачков живееше в безусловно същия затворен комплекс, който преди време построи тв продуцентът и някогашен мъж на Наталия Симеонова – Денис Ризов.

Митко и Мария обаче обитаваха надалеч по-скромно жилище – тристаен апартамент, в който мина бурната им 7-годишна обич. И тогава въпросният парцел бе благосъстоятелност единствено на Господаря на ефира, който се отърва от него, незабавно откакто с Игнатова сложиха финален завършек на връзките си. Тогава Димитър побърза да продаде съвсем на безценица жилището, в който всеки сантиметър му напомнял на съдбовната Мария.

Очевидно обаче любовта му към актуалната му атрактивна и млада възлюбена е по-голяма, веднага като поради нея се е настанил в двоен по площ първокласен дом.

Освен това сега Рачков строи и планинска вила за двама им в Еленския балкан, откакто през предходната година купи земя наоколо до гората, а след това даже предяви искания към кмета на град Елена, искайки от него общината да му асфалтира път до частната вила.

В светските среди под сурдинка се приказва, че Анита знаела в елементи цветущото финансово положение на един от най-богатите актьори у нас и точно това я поблазнило. Заслепеният от обич Рачков обаче не щадял средства, с цел да я кара да се усеща щастлива, и непрекъснато я засипвал със скъпи дарове и екскурзии. За последно двамата бяха на Гръцката Ривиера, като Анита се похвали в обществените мрежи, че 26 години по-възрастният от нея шоумен е наел дори яхта, с цел да я поглези. Плеймейтката към този момент се познавала и с приятелите, и със фамилията на Димитър, само че неговата майка Станка не я одобрявала, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР