Ще завършите годината в страхотна емоционална форма и готови за

...
Ще завършите годината в страхотна емоционална форма и готови за
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Водолей

Ще завършите годината в страхотна прочувствена форма и подготвени за нови провокации през 2023 година През идната година приятелите може да ви натоварват в някои моменти, а обичаните хора да чакат да решите и техните проблеми, само че всичко това няма да се трансформира в проблем, в случай че не се ангажирате прекомерно доста и се постараете да се грижите най-вече за себе си. Ще разширите кръга си от познати, защото желаете да сте измежду хора с вашето мислене, които споделят вашите цели и идеали. След август ще започнете да се чувствате известни, оценени и даже обожавани на работното място.

Протегнете ръка

2023 година бележи края на един сложен интервал за вас, Водолеи. След края на февруари ще насочите вниманието си към персоналните взаимоотношения, които малко или доста сте неглижирали около други грижи. Някои от вас ще стартират да се замислят за брак. Помислете за някои другарски връзки, които с годините са отслабнали, и протегнете ръка. Звездите ви поучават да вършиме по-често първата крачка към околните си през 2023 година, тъй като вашата сила има силата да притегля хората към вас. Ако се решите на това, уверете се, че си давате сметка за какво приятелите ви може да са се отдалечили от вас. Бъдете склонни да коригирате държанието си и по този начин ще възродите връзки, от които даже не сте се замисляли, че имате потребност. 2023 година ще ви донесе и доста другарства, хората ще бъдат привлечени от вас, което ще ви донесе доста изгоди.

Успешен интервал, само че владейте страстите си

През второто тримесечие на годината е допустимо да получите предложение за нова работа или покачване в актуалната. Обмислете решението си деликатно и не отговаряйте преждевременно и прочувствено. Кариерата ви носи нови другари и благоприятни условия за работа в екип, което в допълнение развива отзивчивите ви умения. Вашата вродена дарба да се разбирате с хората ще ви направи извънредно скъп чиновник и сътрудник. Все отново внимавайте и не се предоверявайте на хора, с които не се познавате доста добре.

Бъдете откровени в любовта!

Водолеи, тази година сте измежду отличниците в любовта, само че има някои дребни елементи в сантименталните връзки, на които би трябвало да обърнете внимание. Тези от вас, които са във връзка, би трябвало да имат поради, че хората се трансформират и да не се сърдят на своята половинка за това. Заложете да диалозите и насърчете колегата си да ви изясни някои неща в държанието си, с цел да го разберете. Не прибързвайте със заключенията и не съдете прекомерно строго. Проблемите с персоналната независимост също играят роля в неустойчивостта на любовния ви живот. Имате потребност да вършиме повече неща отвън връзката си и това ще ви зареди с доста положителна сила. Около и след месец април е подобаващ миг да откриете ново занимание и да му отдадете огромна част от свободното си време. Не се чувствайте гузни, че пренебрегвате своя сътрудник – той ви схваща и поддържа.

Към средата на година необвързаните ще се почувстват потиснати от статута си и ще изпитат остра потребност да се обвържат. Много от вас ще срещнат специфичен човек, само че ви съветваме да вървите постепенно в любовта, да оставите връзката да се развива по натурален път и да не пришпорвате нещата. След октомври звездите се подреждат в интерес на започване на постоянен съюз, който ще дава отговор на вашите търсения. Отпуснете се и покажете себе си пред новия човек в живота си, без да се страхувате, че ще го разочаровате. Вашият сексапил е безспорен и би трябвало единствено да вярвате в себе си малко повече.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР