Ще защитя в общинския бюджет, ако се наложи и на

...
Ще защитя в общинския бюджет, ако се наложи и на
Коментари Харесай

Николай Шушков пое ангажимент пред хората от с. Бело поле за изграждане на отделен път за сметоизвозващите камиони

„ Ще защитя в общинския бюджет, в случай че се наложи и на държавно равнище, създаване на обособен, хигиеничен път за сметоизвозващите камиони, които в този момент минават през с. Бело поле на път за депото край с. Бучино. Трябва да се има поради, че със заработването на аеробната апаратура трафикът от сметоизвозващи коли ще се усили с 30-40% и той не трябва да затормозява трафика в селото “. Това сподели самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков пред жителите на с. Бело поле.

Той пое ангажимент пред тях да бъдат сменени остарелите тръби на довеждащия тръбопровод от Дъбрава до Бело поле.

Селото е едно от огромните и най-близките до Благоевград - подредено и уютно обитаемо място, с помощта на неговите стопани – жителите на селото. Те посрещнаха Николай Шушков с поддръжка за изборната победа, а той, на собствен ред, поддържа концепциите на Борислава Георгиева - претендент на Българска социалистическа партия за кмет на селото и претендент за общински консултант.

Борислава Георгиева пое задължения да се обезпечи най-малко един път в седмицата доктор в селото; да се открие клуб на пенсионера; " забравените " улици и тротоари да бъдат оправени; да има видеонаблюдение на основни места в селото; читалището да се отвори към децата и младежите. Тя бе безапелационна, че вратите на кметския кабинет и на нейния дом ще са постоянно отворени за хората.

Николай Шушков изясни, че възнамерява да има изнесени приемни и най-малко един път месечно да е във всяко село и във всеки квартал. Той се спря и на казуса, който тормози целия град и покрайнините му - уличните кучета.

„ Решението е в хуманното отношение към тях и спазването на закона. Ще бъде построен съвременен подслон за бездомните животни, което може да се направи в партньорство и със прилежащи община; ще проработи и стратегия за интернационално осиновяване “, сподели Шушков.

В срещата се включиха още Николай Бошкилов - лидер на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници и Любен Милев - ръководител на Общинската организация на Българска социалистическа партия, чиято листа поддържа кандидатурата на Шушков за кмет на Благоевград с номер 74 в бюлетината. Те обясниха потребността от мощна поддръжка на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници, с цел да не бъде кметът с вързани ръце в осъществяване на предизборната стратегия.

Предизборна обява. Купуването и продаванетонагласовеепрестъпление.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР