Ще започнем с това, че паниката не е ничий приятел,

...
Ще започнем с това, че паниката не е ничий приятел,
Коментари Харесай

От какво имате нужда при епидемия

Ще стартираме с това, че суматохата не е безстопанствен другар, за разлика от положителната подготовка. Така че, вместо да „ кършите пръсти “ и да се стресирате поради вероятно слагане под карантина, по-добре направете всичко по силите си, с цел да преминете през този интервал със успокоение. И защото ние сме срещу презапасяването с хранителни артикули, а и освен, през днешния ден ще ви дадем няколко насоки какво включва ефикасната подготовка.
Според Ребека Кац, шеф на Центъра за световна здравна просвета и сигурност в университета в Джорджтаун, това значи старомодно обмисляне за вашето семейство – вид „ какво бихте купили при положение на естествено злополучие “.
 
1. Лекарства
Ако приемате всекидневно медикаменти като хапчета за кръвно налягане, диабет и други, уверете се, че имате задоволително, с цел да ви стигнат за няколко седмици. Други лекарства, които е хубаво да имате в аптечката си за всеки случай, са:
- температуропонижаващи
- болкоуспокояващи
- прахчета за вирус/грип
- електролитни питиета (в случай на стомашен вирус)
2. Препарати за разчистване
Все още не знаем тъкмо какъв брой дълго коронавирусът, който предизвиква COVID-19, може да оцелее на повърхности. Но Стивън Морс, професор по епидемиология в Колумбийския университет, споделя, че общото сред другите коронавируси, е фактът, че множеството обикновенипочистващи препарати, съдържащи белина или алкохол, ще ги убият. Ето кои са домакинските такъми, които да не забравяте да купите. Разбира се, в случай че имате малко дете, не забравяйте да вземете задоволително памперси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР