Г-н Цацаров се обидил, че сме нарекли КПКОНПИ „бухалка“, а

...
Г-н Цацаров се обидил, че сме нарекли КПКОНПИ „бухалка“, а
Коментари Харесай

Целта с подадената оставка е Цацаров да избяга от отговорност за бездействието му и прикриването/разпъването на чадър над конкретни добре познати лица

Г-н Цацаров се обидил, че сме нарекли КПКОНПИ „бухалка“, а персонално не схванал за какво аз съм споделил, че една от аргументите за тежката обстановка в енергетиката е бездействието на прокуратурата и КПКОНПИ.

За страдание някогашният гл. прокурор тотално е изгубил ориентировка каква трябваше да е главната му функционалност му през последните 11 година – битка с корупцията.

Нито като гл. прокурор, нито като началник на КПКОНПИ се е борил против енергийната мафия. Точно противоположното – през последните 11 година българската енергетика бе съвсем изцяло задушена от няколко полупрестъпни групи, върху които комфортно бе разпънат чадър, с цел да могат те да останат недосегаеми.

Докато в Румъния за тези 11 година вкараха две държавни управления в пандиза, в България няма наказан нито един министър. А корупция не е като да няма (според всички вероятни класации).
Целта с подадената оставка е Цацаров да избяга от отговорност за бездействието му и прикриването/разпъването на чадър над съответни добре познати лица. Това не би трябвало да се позволява и някогашният началник на КПКОНПИ да понесе цялата отговорност за вредите, които е нанесъл.

P.S. Жалко, че през днешния ден е последният ми ден в карантина и не можах да участвам на чуването в Народното събрание.

Ивайло Мирчев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР