ще започне поетапно облекчаване на рестрикиците, въведени заради коронавируса, до

...
ще започне поетапно облекчаване на рестрикиците, въведени заради коронавируса, до
Коментари Харесай

Отпускат мерките в Унгария, но при едно условие

ще стартира поетапно облекчение на рестрикиците , въведени поради ковид, до дни, разгласи унгарското държавно управление, написа " Дарик ". Очаква се до края на деня или в ранните часове на утрешния ден да бъде имунизирано 25% от популацията на 10-милионната страна . Премиерът Виктор Орбан, който следващата година ще се бори за преизбиране на парламентарните избори, се пробва да балансира сред локдауна, въведен за преодоляване на най-смъртоносното повишаване на случаите на болест и потребността от отваряне на стопанската система, с цел да се избегне втора година на дълбока криза.
В Унгария пациентите с ковид в лечебни заведения са близо 12 000 , като над 1400 са белодробна вентилация. Но с изключение на по висока смъртност поради ковид на глава от популацията в света, страната е с една от най-бързо напредващи имунизационни акции в Европа. При прекосяване на прага от 25% имунизирани от популацията, ще бъде понижен вечерният час и той ще стартира в 22:00 ч. вместо в 20:00 ч.
 Унгария може да отсрочи облекчаването на ограниченията за юни Унгария може да отсрочи облекчаването на ограниченията за юни
Унгария може да отсрочи разхлабването на Covid ограниченията в огромна степен, до момента в който половината от популацията ѝ не бъде имунизирано, заяви м...
Магазините ще могат да работят до 21:30 ч. - стига да обезпечат повърхност от 10 квадратни метра на клиент. Хотелите обаче ще останат затворени, както и заведенията за хранене, с изключение на за доставки по домовете и за храна за у дома. Училищата ще отворят порти в средата на април, откакто учителите бъдат имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР