Ще вземем всички мерки като опозиция, от ДПС зависи дневният

...
Ще вземем всички мерки като опозиция, от ДПС зависи дневният
Коментари Харесай

Хамид Хамид: От такива като Валери Симеонов се раждат такива като Северин Красимиров

Ще вземем всички ограничения като съпротива, от Движение за права и свободи зависи дневният ред и това дали ще има съвещание. Не заплашваме ГЕРБ, всички видяхме, че на Движение за права и свободи се крепи всички. Как ще ръководят 4 години, като не може да съберат кворум. Ние сме фактор в политиката. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"От такива като Валери Симеонов се раждат такива като Северин Красимиров. Проблемът не е Симеонов, а тази ненужна коалиция ", сподели още той.

"Премиерът е отговорен, че търпи сходно държание на негови подчинени. Не одобрявам, че в случай че имаше искане на оставка от страна на Бойко Борисов няма да има правна мощ ", безапелационен бе Хамид.

"Искаме стратегия и цели, а не по схемата "седни, да седна ". Така системата не се трансформира. Основната неточност е на ГЕРБ, че позволиха Оперативна програма в Народното събрание. Ако се роди същият модел, страната няма да върви на на никое място ", добави зам.-председателят на Движение за права и свободи.

"Не сме съгласни с претекстовете на Българска социалистическа партия ", разкри Хамид.

"Държавата се трансформира в премиерска република, а не парламентарна република. Трябва да върнем държавността. В кацата изтичат големи запаси на българските жители ", приключи Хамид Хамид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР