Ще Ви предложим три идеи за ястия, които може да

...
Ще Ви предложим три идеи за ястия, които може да
Коментари Харесай

3 идеи за рецепти, които да приготвите с децата

Ще Ви предложим три хрумвания за ястия, които може да сготвите даже с Вашите тригодишни дечица, като несъмнено, по-големи деца биха се зарадвали също толкоз със своето присъединяване. В приготовлението на всяка домашна манджа може да включите и дечковците, само че особено за тези три, забавата ще е за цялото семейство, вижте тук:
1. Баничка с точени кори на сач
Традиционна българска закуска, обичана на дребни и огромни. Изключително подобаваща да помолите мъниците да Ви оказват помощ - могат да разтелят корите, да натрошат сиренцето и да бъркат, както и сложат  сместа. Това е една рецепта, която те могат да изпълнят сами съвсем на игра, с малко Ваша помощ.
Рецепта за подобаваща баничка, която да извършите с мъничето Ви, може да намерите!
2. Пълнени пиперки 
Обожавана рецепта, присъстваща във всички заведения за хранене с българска национална кухня. А знаете ли, че домашните такива, може да приготвите благодарение на Вашето детенце? Само отсипете от тигана, в който сте задушили ориза и каймата, в различен съд, с цел да не стане случай с горещия съд. Пълненето на пиперките е ужасно упражнение за кооординация на ръчичките, като по този метод ще провокирате нови познания, а и ще е пъклен занимателно прекарване за Вас и детето Ви!
3. Лесен бисквитен кекс с ябълки
Този кекс може да го подготви съвсем изцяло от детето, дори и на две годишна възраст. Ето е една супер подобаваща и лесна рецепта за супер сладкиш:!
Малчуганът може да начупи бисквитките, да подреди ябълките, захарта, орехите и да разлее кексовата примес. Гордостта на лицето на детето е неописуемо преживяване за цялото семейство! А самият кекс е обезпечено изпробван, че е очарователно апетитен!
 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР