ще участва в последния филм на сценариста Куентин Тарантино The

...
ще участва в последния филм на сценариста Куентин Тарантино The
Коментари Харесай

Брад Пит ще участва в последния филм на Тарантино

ще взе участие в последния филм на сценариста Куентин Тарантино " The Movie Critic ", оповестява Deadline.

Не е ясно каква роля ще играе артистът.  

Новият филм, за който се твърди, че е последният на Тарантино, се развива през 1977 година и е сниман в Лос Анджелис. В него се споделя за критик, работещ за измислено издание, наречено " The Popstar Pages ". Тарантино споделя, че е основан на човек, който в действителност е съществувал, само че в никакъв случай не е бил толкоз прочут.

" Пишеше кино ревюта за порнота ", изяснява сценаристът и прибавя, че е бил доста недодялан. " Той ругаеше. Използваше расови обиди. Но нелепостите му бяха в действителност смешни. ", споделя сценаристът. 

" Човекът пишеше за мейнстрийм филми и беше вторичен критик ", сподели Тарантино на миналогодишния кино фестивал в Кан. " Мисля, че беше доста добър критик. Беше пъклен безсрамен. Рецензиите му бяха нещо приблизително сред ранния Хауърд Стърн и това, което би могъл да бъде Травис Бикъл, в случай че беше кино критик. "

По-рано Тарантино сподели, че в основната роля ще бъде някой на към ​​35 и ще бъде артист, който до в този момент не водел негов филм. 

Сценаристът и режисьор преди е казвал за Пит, че е една от последните останали огромни кино звезди. Двойката последно работи дружно във кино лентата „ Once upon a time in Hollywood " от 2019 година, като ролята на Пит му донесе първия " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля. Филмът направи 377 милиона $ в международен мащаб. 

Актьорът също взе участие в " Inglourious Basterds " от 2009 година и в " True Romance " от 1993 година, чиито съсценарист е Тарантино.

Съвсем неотдавна Пит беше в основна роля в екшън трилъра " Bullet Train " и шоубизнес драмата " Babylon ". Актьорът също по този начин взе участие дружно с Хавиер Бардем и Дамсън Идрис в неозаглавен филм за F1 от режисьора на " Top Gun: Maverick " Джоузеф Косински. Скоро ще го забележим с Джордж Клуни в трилъра " Wolfs ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР