Ще станете съучастници в ликвидирането на българския туризъм. Това заяви

...
Ще станете съучастници в ликвидирането на българския туризъм. Това заяви
Коментари Харесай

Симеонов скочи на закона за концесиите

Ще станете съучастници в ликвидирането на българския туризъм. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов при разискването на закона за концесиите.

По думите му с измененията още веднъж се подарявали плажовете на доближени.

Със законопроекта се оферират промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, засягащи възлагането на концесия на морски плажове, които се приближават оптимално до разпоредбите, написани в Закона за концесиите, само че съобразени със характерните наложителни действия по морските плажове и даването на спомагателни услуги.

Регламентира се и активността по контрола по метод, който разрешава успеваемост при отчитането на осъществяването на условията. За неуредените въпроси, свързани със стратегическото развиване и обмисляне на концесиите за услуга на морски плаж, финансирането на активността и Националния концесионен указател, както и за обжалването на решенията на концедента, се планува да се ползва Законът за концесиите.

Припомняме, че на 19 юни Министерският съвет утвърди Закон за изменение и допълнение на Закона за концесиите, който основава режим процедурите за концесиониране на морски плажове да се правят по реда на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие

На 5 юли депутатите одобриха на първо четене промени в Закона за концесиите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР