Ще спя с пижама на Тотнъм. Така Жозе Моуриньо отвърна

...
Ще спя с пижама на Тотнъм. Така Жозе Моуриньо отвърна
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще спя с пижама на "Тотнъм"

" Ще дремя с пижама на " Тотнъм ". Така Жозе Моуриньо отвърна на рецензиите, че предишното в " Челси " ще пречи на новата му работа и на неговата отдаденост към " шпорите ". Португалският управител даде първата си конференция отпред на " Тотнъм ". Специалния увери, че дългият престои отвън футбола му е оказал помощ да осъзнае доста свои неточности, които няма по какъв начин да повтори.
От " Няма в никакъв случай да повеждам " Тотнъм " до заплата от 15 млн. паунда на година Моуриньо и новият му клуб имат спорна история
" Тези 11 месеца, в които бях отвън футбола, в никакъв случай не са били загуба на време. За мен беше интервал, в който мислех доста и проучих, подготвях се. Човек в никакъв случай не губи своето ДНК, своята еднаквост. Аз разсъждавах над доста неща. Осъзнах, че в кариерата си съм допускал доста неточности, само че съм потвърдил, че не върша една и съща неточност два пъти ", сподели Моуриньо и добави, че е изменен.



" Сега съм по-силен, не физически, тъй като постоянно съм бил във форма. По-силен съм от прочувствена позиция. Спокоен и стимулиран съм, само че не сме тук да приказваме за мен. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима и всички в клуба "

" Когато не спечелвам, няма по какъв начин да съм благополучен и това няма да се промени в никакъв случай. Надявам се да предам това и на играчите, те би трябвало да ненавиждат загубите. Не би трябвало да са удовлетворени, в случай че не са напуснали терена като спечелили. Ако ти си благополучен след загуба, тогава в нито един интервал от кариерата си няма да се превърнеш в победител "

" Отборът има голям капацитет. Ясно е, че щом се прави треньорска промяна по средата на сезона, значи нещо не е наред или най-малко поради неприятни резултати. Почетино е страховит управител и свърши невероятни неща. Това постоянно ще бъде неговият клуб и постоянно е добре пристигнал на стадиона или въз основата ", съобщи Моуриньо.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР