Ще се явим на свиканите от президента консултации. Може би

...
Ще се явим на свиканите от президента консултации. Може би
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще отидем при президента в разширен състав, за да говорим за сформиране на управляващо мнозинство 

Ще се явим на свиканите от президента съвещания. Може би е редно да се явим в уголемен състав, тъй като има няколко значими тематики за диалог - главната е възможностите и опциите за съставяне на ръководещо болшинство и на държавно управление в границите на този парламент, съобщи в Народното събрание Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.

Според него друга значима тематика е Бюджетът за 2023 година, удължение на бюджета за 2022 година, в това число и тематиката енергетика.

" Декларираното предпочитание на президента да не бърза с връчването на мандатите - смятам, че това е вярно. На този парламент би трябвало да се даде късмет, тъй като в противенн случай опцията бързи избори би възпроизвела сегашната обстановка и ние бихме били сложени пред същите задания, пред които сме в сложени сега. Единствената разлика, която би се отразила в отлив на поддръжка за някои политически сили е тамата за отговорността - кой ще е отговорен за неспособността на това Народно заседание да образува ръководещо болшинство ", сподели Томислав Дончев, представен от Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР