Ще се върнем на масата за преговори, а ако кандидатът

...
Ще се върнем на масата за преговори, а ако кандидатът
Коментари Харесай

Александър Симов: Ще се върнем на масата за преговори, а ако кандидатът на ПП за премиер е друг, а не Кирил Петков

" Ще се върнем на масата за договаряния, а в случай че претендентът на Политическа партия за министър председател е различен, а не Кирил Петков. " - повтори решението на Българска социалистическа партия Алексанъдр Симов в студиото на БТВ. 

" Моето решение от цялостното чуване е, че е взето еднолично. Това е решение, обсъждано на съвета по сигурност към Министерски съвет и не мисля, че е обсъждано с съдружните сътрудници като коренно деяние. Не считам, че решението не е взето еднолично. В доста огромна степен това е към този момент жанр ". 

" Примерно оповестяването на прекъсването на договарянията с Газпром. Абсолютно несъгласувано като политика, взето еднолично от Кирил Петков и Асен Василев. Още един образец - не е обикновено в едно коалиционнно държавно управление министърът на турзма да схваща в съдружно студио, че България затваря небето си за съветски самолети и пристанищата си за съветски кораби. Това е мъчно ръководство сред 4 разнообразни партии. Говорим за невиждано решение. Отзоваваме 70 души вкупом. Вчера се оказа, че това е един огромен миш маш. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР