„Ще се радваме Добрев да стане част от габровската организация,

...
„Ще се радваме Добрев да стане част от габровската организация,
Коментари Харесай

И габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях

„ Ще се радваме Добрев да стане част от габровската организация, още повече, че с него ни свързва работата му като депутат, определен от нашия район. Още помним предизборните акции, които той ръководеше и резултатите, които постигахме. Винаги е бил другар на Българска социалистическа партия – Габрово и постоянно ни е помагал. Ще бъдем извънредно щастливи да бъде част от нас. И без това хората в Габрово го възприемат като локален ", разяснява Здравко Кънчев, ръководител на общинската организация и член на „ Червените вещици ".

След отправената покана, Добрев се срещна с тях и им благодари за поддръжката. " За мен е чест и приятна изненада сходна покана. Подобни предложения получих и от други организации, които не са съгласни с моето изключване. " - разяснява Кирил Добрев. По думите му претекстовете, с които управлението е поискало неговото изключване, са нелепи.

" Част от моите тези във връзка провежданата политика от страна на управлението на Българска социалистическа партия са коментирани в границите на присъствени съвещания на Народно събрание на Българска социалистическа партия, още в качеството ми на заместник-председател на партията. За цялото това време никой под никаква форма не е изискал пояснение или опрощение от мен за казаното ", безапелационен бе Добрев. Според него в случай че не се случи незабавна смяна в управлението на левицата, на едни последващи избори резултатите биха били по-лоши.

Освен вътрешнопартийни въпроси, на срещата бяха коментирани и настоящи политически тематики като проблема със градежа на тунела под Шипка и размера на пенсиите. " След като близо 10 години ГЕРБ ни лъжеха, че тунелът е приоритет за тях и заблуждаваха хората от района, че всеки миг той ще бъде реалност. Тези дни разбрахме, че в действителност планът не дава отговор изобщо на интензивността на придвижването в този район ", съобщи Добрев. Той разкритикува и кмета на града, който не е упорствал за по-широк път, който да дава отговор на трафика.

" Участието на Българска социалистическа партия с министри в настоящето ръководство е по-скоро капан, от който се надявам да се измъкнем с по-малко вреди ", добави Добрев и напомни протичащото се в последната седмица с неосъщественото нарастване на пенсиите, което беше дадено. " Сега, поради недовиждане от страна на други хора, рецензиите ги отнася министърът на Българска социалистическа партия и мъчно може да се изясни, че той няма виновност за неналичието на обещаното 12%-тно нарастване ", сподели още Кирил Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР