Ще се изненадате много какво направи Рут Колева броени дни,

...
Ще се изненадате много какво направи Рут Колева броени дни,
Коментари Харесай

Познахте ли я? Наскоро сътвори огромен скандал

Ще се изненадате доста какво направи Рут Колева броени дни, след като скандалната й фотосесия върху костите на починали в Априлското въстание в Перущица провокира нечуван публичен отзив. 

Колева прави своя лична версия на " This Christmas ", а коледното й парче ще бъде приоритет за териториите на Warner Music Group в Източна и Южна Европа, ще бъде маркетирано и с огромни акции.

Певицата очевидно е много дръзка, тъй като внезапно сподели другата прекаленост, макар че хейта по неин адрес към момента е в дейната си фаза. Изпълнителката пусна нова ария, отдадена на приближаващата Коледа, която е съвместно с Warner Music Group и " Орфей Мюзик ". И е повече от изкусителна в дългата си елегантна алена рокля.

Когато през 1970 година, Дони Хатауей композира “This Christmas " той се надява, че песента ще стане обичана най-малко измежду афроамериканската общественост. Американският реализатор не допуска, че тази коледна ария ще се трансформира в международен шлагер и ще бъде част от всеки празничен саундтрак. Заживяла личен хитов живот, " This Christmas "  намира и своя посланик в България - в лицето на Рут Колева.

Екипът, който работи по плана, е повече от впечатляващ. Парчето е аранжирано от Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на БНР, написа " Блиц ".

" This Christmas " е налична във всички музикално платформи от 18 ноември 2022 година, с цел да подсети, че Коледа идва, а тогава се случват чудеса
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР