Ще се фокусираме върху бързото разрастване на националната ни партньорска

...
Ще се фокусираме върху бързото разрастване на националната ни партньорска
Коментари Харесай

SoftOne България назначи нов изпълнителен директор


„ Ще се фокусираме върху бързото разгръщане на националната ни партньорска мрежа и внедряването на нови артикули и услуги ”, съобщи Радослав Вангелов
(снимка: SoftOne)

Д оставчикът на облачно- основан бизнес програмен продукт SoftOne България назначи Радослав Вангелов за нов изпълнителен шеф. Той ще работи за по-нататъшно подсилване на позицията на компанията на локалния пазар и стимулиране на дълготраен напредък.

По-голяма част от професионалната кариера на Радослав Вангелов минава в промишлеността на софтуерните решения за ръководство на бизнеса. Заемал е основни позиции в някои от най-големите български консултантски компании по внедряване, както и във водещи софтуерни организации като SAP и Oracle.
още по темата
„ Ще се фокусираме върху бързото разгръщане на националната ни партньорска мрежа и внедряването на нови артикули и услуги, които дават отговор на бизнес потребностите на нашите клиенти ”, съобщи Вангелов в коментар за назначението си.

„ Като компания ние сме твърдо решени да влагаме в локални надарени експерти и назначението на Радослав е удостоверение за този стихотворец от нас ангажимент ”, уточни основният изпълнителен шеф на SoftOne Group – Панос Мартинис.

SoftOne Group е една от най-големите софтуерни екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки – SoftOne, Unisoft, Prosvasis, Regate, Impact и cosmoONE, в които сега работят повече от 450 души.

SoftOne Bulgaria е локалният офис на SoftOne Technologies S.A., която е профилирана в софтуерните артикули и услуги за бизнеса.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР