„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения

...
„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения
Коментари Харесай

Мариела Нордел избухна: Ще съдя Луна!

„ Ще осъждам Луна за уронване на престижа и погрешни изказвания по мой адрес. Смятам, че тя прекали в предаването „ Черешката на тортата” и в случай че нямаше камери, биха я изгонили още първия ден”. Това съобщи Мариела Нордел във връзка връзките с певицата след „ Черешката на тортата”.

Двете се скарали като за международно, откакто фолк звездата унижи грубо гостите в поредицата, които бяха поканени да готвят дружно с нея. Особено унизително Луна се държа с Нордел, с която се познават от „ ВИП Брадър” 2017.

Певицата и кулинарката бяха приятелки в предаването, само че след него връзките им пропаднаха в девета глуха. Мариела с отвращение разяснява случилото се сред тях в "Черешката на тортата ", написа „ Телеграф”.

„ Не допусках, че Луна ще се държи толкоз непрофесионално и ще ръси плоски неистини и селски обиди към сътрудниците си”, изяснява учудена Нордел.
Отговорът на певицата не закъсня.

„ Оооо, апелирам ви! Мариела по-скоро би трябвало да се тормози от това, което тя е споделила за мен, само че аз не съм доста осведомена, тъй като сега не съм в България и нито съм чувала, нито знам за думите, които е споделила. Тази персона не ме интересува”, съобщи изпълнителката.

Според Луна, Нордел просто я употребява за ракетоносител, с цел да си направи реклама на неин тил. „ Едно са занимателните излъчвания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам връзка с Нордел. И не ме тормози дали тя желае да ме съди или не, тъй като това са безпочвени неща”, разяснява изпълнителката.

Тя добави, че си е построила облик на балансиран и рационален човек, за разлика от останалите участници в предаването. „ Аз нямам другари. Съжалявам за такива комплицирани хора като въпросната жена, само че аз нямам положително отношение към нея още от „ ВИП Брадър” 2017, където участвахме дружно. А това да бъде на моя страна в предаването, с цел да успее, е необичайно, тъй като най-после се видя кой от двете успя”, разкрива още Луна.

Мариела също показа, че с Луна не са приятелки. Участието й на страната на певицата във „ ВИП Брадър” предходната година било единствено тактика за шоуто.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР