Ще разговаряме с всички партии – опозиционни и управляващи. Ще

...
Ще разговаряме с всички партии – опозиционни и управляващи. Ще
Коментари Харесай

Тома Биков за вота на недоверие: Ще говорим с всички – и с ИТН, и с ДБ, и с БСП


Ще беседваме с всички партии – опозиционни и ръководещи. Ще приказваме с „ ИТН “, „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия, тъй като те рискуват да потънат с това ръководство. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ в ефира на „ Тази заран “.

Снощи от партията на Бойко Борисов оповестиха, че ще внесат избор на съмнение към държавното управление. Предстои документът да бъде импортиран в деловодството на Народното събрание.

„ Очаквам Движение за права и свободи и „ Възраждане “ да поддържат този избор на съмнение. Нас ни е грижа за българската политическа система. Аз като споделям, че има риск от разпад на системата, не го споделям, с цел да драматизирам “, сподели Биков.

Според него даже и да има нови избори, спасяването на българската политическа рецесия е по-важно.

„ За нас формулата, която задава ръководещото болшинство, съгласно която би трябвало да намерят 12 депутати по лаборатории и парламенти, за нас това ще докара до още по-тежка рецесия “, сподели Биков.

Той атакува ръководещите и за държавния бюджет. По думите му той рискува да хвърли страната в нова рецесия. „ Тепърва ще си даваме сметка какви са хората, които са били на чело на страната “, добави Биков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР