Ще продължим коалиционните разговори, след като се приберем от Украйна,

...
Ще продължим коалиционните разговори, след като се приберем от Украйна,
Коментари Харесай

Коалиционните разговори за Украйна – засега без резултат, продължават след посещението в Киев

Ще продължим съдружните диалози, откакто се приберем от Украйна, с цел да може да се срещнем с действителната картинка там. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ на излизане от съдружния съвет.

" Ще проведем среща с господин Зеленски, с цел да чуем и неговото мнение по тематиката. И на база на информацията, която получим в Украйна, и с която се срещнем, по-късно ще обсъждаме още веднъж на съдружен съвет, с цел да е ясно всичко оттук насетне по какъв начин ще се случва като график в Народното събрание, и респективно в Министерски съвет. " - разяснява той.

Основната тематика на Коалиционния съвет по думите му е обвързвана със обстановката в Украйна и с бъдещото утрешно посещаване на държавната делегация там.

Преди началото на съвета Станислав Балабанов съобщи, че решението на Българска социалистическа партия да не изпраща човек в делегацията за Украйна, е следващото едва държавническо държание. Беше значимо всички да идем, с цел да можем да добием визия в действителност какво се случва, само че това е тяхно право, защото това не е в съдружното съглашение, сподели той.

По отношение на оръжията нашият водач има ясно изразена позиция, а нашата политическа групировка ще бъде свободна по съвест да гласоподава в пленарна зала, тъй че ще забележим какво ще реши пленарната зала, добави Балабанов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР