Ще присъства ли принц Хари на коронацията на баща си

...
Ще присъства ли принц Хари на коронацията на баща си
Коментари Харесай

Изненадващото посещение на принц Хари в Лондон

Ще участва ли принц Хари на коронацията на татко си или не? Този въпрос ще витае във въздуха още месец - херцозите на Съсекс надали скоро ще разкрият ще летят ли до Лондон за 6 май, когато е коронацията.
 Принц Хари, Меган Маркъл и изискванията им да участват на коронацията на крал Чарлз
Условията, които Хари сложи на татко си

За да участват с Меган на церемонията

Затова пък най-изненадващо Хари дойде в английската столица през днешния ден, 27 март, или евентуално през вчерашния ден вечерта. Защото тази заран принцът участва на съвещанието на Върховния съд в града, на което се гледа делото против Associated Newspapers, издатели на Daily Mail.

Принцът е един от ищците по делото, измежду които са още известни персони като Елтън Джон, актрисата Сейди Фрост и моделът Елизабет Хърли. Всички те съдят вестника за това, че е употребявал противозаконни способи за извличане на информация, като подслушване на персоналните телефони да вземем за пример и следенето с частни детективи.

The Duke of Sussex arrived at the High Court in London on Monday for a hearing in his claim against Daily Mail publisher Associated Newspapers
— PA Entertainment (@PAshowbiz)
Изслушвания в съда в Лондон ще продължат четири дни, след което ще бъде решено дали делото ще бъде продължено. Според Associated Newspapers то би трябвало да бъде прекъснато като безпричинно.

Присъствието на принц Хари е проява на това какъв брой държи на персоналното пространство на фамилията си и демонстрира убеденост, че настояванията му са основателни, разясняват от Военновъздушни сили.

От People пък прецизират, че Хари надали ще се срещне с брат си и татко си по време на сегашния си престой в Лондон. Причината е, че принц Уилям и фамилията му са се отдали на къса отмора, а крал Чарлз отпътува на държавно посещаване в Германия на 29 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР