Ще предложим в деня след изборите Споразумение за разбирателство, което

...
Ще предложим в деня след изборите Споразумение за разбирателство, което
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев в Бургас: „Български възход“ ще е част от следващото НС, защото сме партията на разума и диалога

Ще предложим в деня след изборите Споразумение за съгласие, което ще е структурата за държавно управление, сподели водачът на БВ на среща с гласоподаватели от района

„ Български напредък “ без подозрение ще е част от идващото Народно заседание и ще предложи съответни решения за парламентарната рецесия. Това разгласи на среща със симпатизанти в Бургас националният водач

Пред цялостната зала на Драматичен спектакъл „ Адриана Будевска “ той уточни кои ще са първите цели на младата политическа групировка в 49-ото Народно събрание.

„ „ Български напредък “ е партията на разсъдъка, разговора и тази, която търси съответните решения. Това сме го потвърдили неведнъж. Така действахме в 48-ото Народно заседание и ще продължим и отсега нататък, тъй като в последна сметка всички ние имаме потребност страната да се развива и да тръгне по пътя на триумфа, този, който ще обезпечи благополучие на всеки един български жител. Българският гласоподавател не дава мандат на нито една политическа мощ да ръководи независимо . Т.е. – с цел да имаме работещо Народно събрание и държавно управление, е нужна коалиция. Това е ключът към триумфа! Заради това „ Български напредък “ с изключение на управническа стратегия приготви и Споразумение за съгласие , което ще предложим на всички политически партии в деня след изборите. Това ще бъде основата на структурата за държавно управление “, сподели ген. Стефан Янев.

„ За 5-ти път за последните 2 години сме на избори. Докарахме сме до такава степен, че политиците да си приказват през абсурда, през крясъка и взаимните обвинявания . Липсва метода на търсене на разговор и рационалните решения, които ще ни обединя, тъй като и търпението на жителите има граници. И с цел да не стигнем до такава степен, че българите да дойдат да ни търсят с тояги към Народното събрание, е добре да се замислим какво следва. Нека в неделя всеки един от нас да извърши своя цивилен дълг и да гласоподава. Само със взаимни старания може да тръгнем по пътя на решение на проблемите, които ни връхлитат една след друга. Ако не сме дружно, а самодоволно се затваряме в егоистичното си съществуване и комфортно забравяме онази приказка, която българския народ е пренесъл през вековете и приписва на Хан Кубрат – че снопът от пръчки постоянно е по-здрав от една. Всеки от нас може елементарно да бъде прекършен, само че дружно сме доста по-силни “, сподели в прочувствено послание към цялостната зала ген. Стефан Янев.

Вижте повече във видеото:



„ Бургас е образец за организация, дух и екип за „ Български напредък “, означи още някогашният министър-председател, който благодари персонално на Виолета Комитова и регионалния водач Стоян Грозев за екипа, който са образували.

Листата фактически е извънредно мощно, а в нея с изключение на двама почетни бургазлии – автомобилната легенда Стоян Апостолов и националната изпълнителка Калинка Згурова участват и доста потвърдени специалисти от всички възрастови групи.

Водачът Виолета Комитова организира голям брой срещи в последния месец и беседва с хиляди евентуални гласоподаватели. Тя бе безапелационна, че е очарована от екипа на „ Български напредък “ в Бургас и хората, които поддържат младата политическа групировка. Комитова означи, че за следващ път приказва пред цялостна зала, което й вдъхна сериозна доза оптимизъм.

„ Ние не работим единствено за акцията, а желаеме да променим България – да се трансформира в по-добро място за живеене . Но както сподели ген. Стефан Янев главното ще стане единствено с общите старания на политиците и всички български жители, които имат вяра и се борят за това страната ни да стане по-добро място за живеене “, сподели Комитова.

Вижте повече във видеото:



 
 Ген. Стефан Янев се пробва да наложи нов вид политика в България - в основата й да е диалогът, а не абсурдът. Той ползва уравновесен метод, а визията му е да построи политици, които мислят мащабно   Водачът на бургаската листа Виолета Комитова благодари на структурите от района за сериозната поддръжка. До нея е третият в листата Манол Тодоров, който е моторът на бургаската конструкция на БВ  Областният водач Стоян Грозев съумя да се потвърди и като добър партиен строител в последните месеци  Бизнесменът Георги Кузманов е на 4-то място в листата. В. Той има съответна стратегия за развиването на Странджа, подобряването на бизнес средата и разрешаването на казуса със стадионите в Бургас  Явор Жеков, пети в листата с две очарователни дами от БВ - Ваня Андонова, заемаща седма позиция (вляво) и Мариела Кирова - 14-та  Тодор Мархолев от Созопол заема 6-то място в листата и залага на преференциална акция. Той се готви за локалния избор в родния си град, където има добра подкрепа  Бившият зам.-областен шеф Асен Бонджев също е част от тима на " Български напредък "  Адвокат Мирослав Стойков е едно от новите лица в листата   Ген. Стефан Янев поздравява кандидат-депутатите на " Български напредък "  Ген. Стефан Янев и Вилоета Комитова с двама почетни бургазлии, които са част от " Български напредък " - Стоян Апостолов и Калинка Згурова
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР