“Ще предложим кандидатурата на заместник главния секретар Живко Коцев за

...
“Ще предложим кандидатурата на заместник главния секретар Живко Коцев за
Коментари Харесай

Денков обяви кой ще бъде предложен за главен секретар на МВР

“Ще предложим кандидатурата на заместител основния секретар Живко Коцев за основен секретар на Министерство на вътрешните работи ”. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков.

„ Всички претекстове, които бяха показани за промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, са професионални. Затова споделих на министъра на вътрешните работи да качи отчета с претекстовете. Ако ги погледнете, няма да видите нито един политически претекст. Това, което е видите, са изцяло професионални претекстове, свързани с организацията на работата на Министерство на вътрешните работи и следствията от това, че тя не е била задоволително добра “, изясни Денков.

Пред публицисти той още веднъж повтори, че в никакъв случай не е виждал Алексей Петров и не е чувал нищо от него и за него в процеса на подготовка на държавното управление.

Партньорите в ръководството показаха, че въпреки всичко държавното управление не е под въпрос към този миг

" За първи път чух, че има такава теза, откакто беше погубен и тя се появи в медиите. Ако някой има такива теории и хипотези, апелирам обърнете се към него ", съобщи Денков.

„ Цялата управническа стратегия е пред очите ви. Съставът на държавното управление е пред очите ви. Ако има някакви притеснителни неща, питайте Бойко Борисов и Кирил Петков “, сподели още министър председателят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР