Ще подходим отговорно и ще предложим състав на правителство с

...
Ще подходим отговорно и ще предложим състав на правителство с
Коментари Харесай

Николай Денков: Ще предложим състав на правителство с втория мандат

" Ще подходим отговорно и ще предложим състав на държавно управление с втори мандат.... Нагласата е дружно с сътрудниците от " Демократична България " да обсъдим опциите за сформиране в кабинета, да потърсим поддръжка от другите партии и в случай че намерим и виждаме, че има предпочитание да се работи по целите, които са значими за нас, ще го внесем за гласоподаване в Народното събрание. Ще търсим поддръжка от всеки, който е подготвен да работи по целите, които считаме за значими ".

Това съобщи за БНР националният представител от " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков.

" Видя се, че Народното събрание не е подготвен да работи по целите, които Политическа партия считаме за значими ", добави Денков.

Депутатът от " Продължаваме промяната " посочи, че неговата партия не желае нови избори, а да бъдат решавани проблемите в страната:

" ГЕРБ-СДС останаха изолирани в предлагането си за държавното управление на Николай Габровски. Отговорността за това дали ще се сформира държавното управление е на ГЕРБ и в случай че бяха подходили по различен метод, би трябвало да получат и съответната поддръжка. Ако бяха споделили, че през годините са се случили събития, които не би трябвало да се случват повече - банкрутът на КТБ, парите от магистратите ги няма, това са проблеми, събития, които са свързани с неналичието на работеща правосъдна система ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР