Соня Александрова е представител за гр. Варна на водещия кредитен

...
Соня Александрова е представител за гр. Варна на водещия кредитен
Коментари Харесай

Кредитен консултант във Варна помага за правилния избор на кредит лесно и безплатно

Соня Александрова е представител за гр. Варна на водещия кредитен съветник Кредитланд. Като съветник тя има над 20 годишен опит, а към екипа на Кредитланд се причислява през 2018 година

- От какъв брой време сте кредитен съветник и за какво избрахте тази специалност?

- Като съветник работя повече от 20 години. Работя това което ми доставя наслаждение. Помагайки на хората се усещам задоволена в живота.

- Защо е по-добре да употребяваме услугите на кредитен съветник пред това да си изберем сами банка и да отидем в нея?

- Клиентите ползвайки верният кредитен съветник, получават обстоен относителен разбор и информация, за всички банкови артикули на пазара като оферират решения, съобразени с самостоятелните финансови цели и благоприятни условия на клиента. Кредитният съветник може да помогне за отбягване на постоянно срещани неточности при кандидатстване за заем, като пропускане на значими елементи. Това може да усили възможностите за утвърждение и да понижи риска от нежелани последствия. Кредитният съветник може да даде скъпи препоръки за финансово обмисляне и ръководство на задълженията, което оказва помощ на клиентите да подобрят своето финансово здраве в дълготраен проект.

- Споделете за забавни и сложни проблеми, по които сте работили и по какъв начин търсите и намирате вярното решение?

- Всеки проблем е самостоятелен и забавен самичък по себе си. Най-често срещани и търсещи решение са:

Ще ми стигнели пазарната оценка?

Ще ми стигне ли самоучастието?

Колко ще ми е месечната вноска, дали ще мога в дълготраен проект да си я разреша?

Всички неща по банковите артикули ли са наложителни?

Къде ще е за мен най-добре да тегля заем, застраховките наложителни ли са?

С приходи от чужбина съм, какви документи да приготвя и къде да ги преведа най- на ниска цена?

Когато кредитен съветник работи с всички банки, постоянно се намира решение.

- Желанието за заем – потребителски или ипотечен постоянно е подбудено от нужда. Също по този начин обаче е обвързано и с действителни благоприятни условия. Какви са главните неща, с които е належащо да се съобрази човек, който е решил, че му е нужен заем?

- Кредит се тегли, с цел да си свърши избрана работа клиента. Препоръката ми е постоянно да се тегли рационално. Основното е приход от непрекъсната работа и задачата на заема да е взето осъзнато решение. Ясно определете защо ще употребявате средствата – покупка на жилище, автомобил, обучение, ремонт и така нататък Изчислете какъв брой тъкмо средства ви трябват, с цел да избегнете ненужно задлъжняване, тъй като заемът ще би трябвало и да се връща. Прегледайте месечния си бюджет и определете каква сума можете да отделите за погасяване на заема. Направете прецизен обзор на настоящите си приходи и разноски, с цел да прецените дали можете да си позволите заема.

- Какви са трендовете в кредитирането?

- Тенденциите са да се употребяват от ден на ден кредитни консултанти, тъй като отделят повече време на клиентите и им коментират в елементи всяка една стъпка в процеса. Сентенцията аз познавам този шеф или този ми е прочут е от дълго време отживяло в предишното. Все повече хората търсещи заем желаят да видят разнообразни оферти и предложения. Да си сравнят разнообразни оферти и по този начин да изберат, банков артикул който е за тях най–добре. В последна сметка, парите по заема ги заплаща клиента.

За контакти:

Соня Александрова

кредитен съветник

0882 030 969

[email protected]
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР