Ще обясня за онези, дето гледат банкянския джобен Зевс в

...
Ще обясня за онези, дето гледат банкянския джобен Зевс в
Коментари Харесай

Борисов плаши Рашков със съд, но министъра май точно това иска

Ще обясня за тези, дето гледат банкянския джобен Зевс в очите, а си мислят по какъв начин да се докопат до сиренцето – тоест до чекмеджето с пачките.

Бойко от ГЕРБ е гневен на Бойко от Министерство на вътрешните работи, тъй като вторият съобщи преди дни, че част от заплащанията за лот на Автомагистрала „ Хемус “ са прекосявали през банка, чийто притежател е бил съучастник на Борисов преди години. Самият водач на ГЕРБ позволи, че вътрешният министър е имал поради някогашната му другарка - банкерката Цветелина Бориславова.

Управителят на Българска народна банка Димитър Радев побърза да ни уведоми, че сикаджията и някогашен министър председател няма банка. Този Радев е доста занимателен. Да не би да счита, че в България може да се има финансова институция единствено по избрания от закона метод? Ще му се смеят и децата.

Но да се върнем към завеждането на дело от единия Бойко против другия Бойко.

Борисов е доста самоуверен пред камерата на Севдето, само че когато е отвън обсега на погледите на проведените почитатели по села и паланки, е изтощен и изплашен. И знае за какво.

1. Бойко Рашков, за разлика от основния прокурор гешев, е приключил право в СУ и измежду сътрудниците си е прочут с положителните си знания в правната материя.

2. Рашков е бил началник на националното разследване, което е скъп опит и трупане на на практика умения.

3. За да изрече Рашков въпросната информация, сигурно тя е подкрепена от съответни обстоятелства и доказателства. Защото Рашков сигурно се е сетил, че Борисов ще го заплаши със съд.

4. Борисов знае също, че тръгне ли такова дело, в правосъдната зала ще се извадят и покажат, а може и очевидци да се явят да опишат за неща, които той не би желал да излизат на бял свят.

5. А най-близко до мозъка е, че Рашков пусна „ мухата “ на Борисов, с цел да го принуди да предприеме тъкмо стъпките за които се заканва, с цел да разгърне той своята концепция по разобличаването на Борисов и негови измами и финансови потайни схеми.

6. С всяко ново разобличаване за корупзция и обири Борисов схваща, че " чистачите ", които е трябвало да прикриват следите, не са си свършили работата...

Когато човек е захласнат от страхове, губи опция за действителна преценка на обстановката. Борисов е бистър образец. В случая с разграбването на страната обаче той към момента има свежи мемоари и очертаващото се отмъщение – политическо и законово, - го кара да се поти щедро през деня и нощем. Усеща също, че ще става още по-напечено, когато Гешев и Цацаров бъдат отстранени от постовете, което се обрисува като близка вероятност.

Лошо, Борисов, лошо… Капанът е заложен.

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР