Ще напуснат ли още депутати парламентарната група на Има такъв

...
Ще напуснат ли още депутати парламентарната група на Има такъв
Коментари Харесай

Разпада ли се ИТН? Ива Митева очаква още депутати да се обърнат -

Ще изоставен ли още депутати парламентарната група на " ИТН "? Спекулациите по тематиката не престават, а знаци, че това е на път да се случи, през днешния ден идват и от ядрото на партията.

Днес Ива Митева (ИТН) сподели, че " се приказва, че има сътрудници, които ще се извърнат ".

По думите й натискът към техни депутати продължава:

" Смятам, че не е възможно да се изпращат СМС-и и да се звъни от министър-председателя към наши депутати. Най-малко може да го прави някой различен. Не знам в какви времена живеем, само че се пробва да ги обработва. Това ще е до гласуването в сряда или четвъртък. Ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците. Ще забележим дали някой се е поддал. Говори се, че ще има сътрудници, които ще се извърнат. Надявам се да няма такива ", каза тя.

Митева не удостовери, че ще бъде претендент за ръководител на Народното събрание, като съобщи, че няма номинация на Има Такъв Народ.  " Ще му бъде извънредно мъчно, тъй като би трябвало да стои против 239 души и да се преценява с всеки от тях ", разяснява депутатката.

В изявление за " 24 часа " депутатът Светлин Стоянов, който към този момент се отдели от парламентарната група на Има Такъв Народ, споделя, че чака още най-малко петима да изоставен.

" Партията сега се разпада. Масово постъпват молби за овакантяване ", уточни тази заран в Нова спортният министър в оставка Радостин Василев, който поведе групата отцепници от партията на Слави Трифонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР