Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да

...
Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме промяната атакува словесно Вежди Рашидов и Десислава Атанасова

Ще направя предложение към управлението на моята парламентарна група да внесем искане за вашата оставка. Това сподели Иво Атанасов от ПГ на " Продължаваме промяната " по адрес на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов,след като в пленарната зала се записаха 202-ма народни представители и съвещанието беше намерено.

Депутатът направи процедура, в която изрече възмущението си от метода на водене освен на съвещанията, а и на управлението на администрацията на Народното събрание от страна на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов.

" След кърджалийското знамение сме стигнали дъното ", съобщи той.

Атанасов изясни, че има три одиторски отчета за законно нарушаване от страна на Стефания Караславова. По думите му във въпроснитеодиторски отчети се касае за подписване на контракти с Велинград, сремонта на Партийния дом, за разпределение на ДМС по 20 хиляди лева на месец, които Караславова е получила.

" И единственият аршин е било подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ ", акцентира той, представен от БГНЕС.

" Преди един ден видях или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да извършва вашите административни дейности, или да продължавате със схемите на злоупотреби. Това са двата разновидността, господин ръководител “, обърна се националният представител към Рашидов.

Според Атанасов, в случай че ръководителят на Народното събрание е осведомен с досието на тази жена и я назначил, това приказва за него като за неприятен админ.

" Ако не сте осведомени, това значи, че Деси Атанасова се е развихрила в администрацията ", сподели още той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР