Ще направим заседание на Съвета за развитие. Това обяви служебният

...
Ще направим заседание на Съвета за развитие. Това обяви служебният
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ще направим заседание на Съвета за развитие

Ще създадем съвещание на Съвета за развиване. Това разгласи служебният министър председател Стефан Янев при започване на съвещанието на Министерския съвет.

" Съветът за развиване е основан с разпореждане от 2010 година. Целта, задачата на този съвет, е да развива и да приготвя съществени координиращи документи за страната и в частност за националния проект за развиване, който работи досега с небосвод 2020, България 2020, както и да приготви националната стратегия за развиване България 2030 ", уточни Стефан Янев.

По думите му в границите на този съвет ще бъдат прегледани квалифицираните досега документи.

" В частност подготовката на националната стратегия за развиване България 2030. Получените резултати, докладът на националната стратегия за развиване 2020, както и ще бъдат коментирани опциите и нуждата от национални планове за вложения, които вероятно да бъдат финансирани от страната с нейните принадлежности през идващите години, в случай че има такива ", добави Стефан Янев.

Той разясни, че през днешния ден на съвещанието на Министерския съвет ще вземат участие и регионални шефове.

" Тъй като с изключение на всичко останало върви интензивна подготовка за изборите и надлежно би трябвало да чуем и тяхното мнение и техните проблеми, които Министерският съвет може да подкрепи за тяхното решение ", сподели още Стефан Янев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР