Ще можете ли да разпознаете неизвестния пациент?RelyonHorror ни запознават с

...
Ще можете ли да разпознаете неизвестния пациент?RelyonHorror ни запознават с
Коментари Харесай

Анонс на The Unknown Patient

Ще можете ли да разпознаете незнайния пациент?
RelyonHorror ни срещат с любопитен план за виртуална действителност – The Unknown Patient. Първият епизод на мистерията ще бъде показан в края на този месец на кинофестивала във Венеция. The Unknown Patient се създава от Unwritten Endings и VRTOV и се основава на действителни исторически обстоятелства. Ако желаете може да погледнете тук (pdf) за повече детайлности.

The Unknown Patient съставлява интерактивна VR история, с която влизате в ролята на австралиец от 20-те години на предишния век, който е изгубил своята памет след края на Първата международна война.

„Чрез безредно нахвърляни мемоари, неочаквани просветления и случки от действителността, разказът изследва големия отпечатък, който войната е оказала върху душeвността на воините, които са се завърнали в къщи. Забележителното умозаключение от тази същинска история ще разкрие по какъв начин един неидентифициран боец дава вяра на една цяла нация, потънала в сръб, води към майка, която в никакъв случай не се е предала“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР