Ще коментираме само официални резултати. Правим паралелно преброяване. Това обяви

...
Ще коментираме само официални резултати. Правим паралелно преброяване. Това обяви
Коментари Харесай

БСП: Резултати тази вечер няма да коментираме

 " Ще разясняваме единствено публични резултати. Правим редом броене ". Това разгласи на брифинг след изборите през днешния ден ръководителят на националния избирателен щаб на левицата Георги Свиленски, представен от Българска национална телевизия.

" Поради динамичността на резултатите, няма да ги разясняваме довечера. Извършваме цялостно редом броене на всички секции в страната и се надяваме тези резултати да съвпаднат с оповестените дефинитивни резултати от ЦИК ", добави Свиленски.

Всички мнения от тези планирани екзит полове оставяме на другите политически партии, безапелационен беше социалистът.

Свиленски благодари на всички български жители, които са дали своят вот, макар " заканите за неприятно време, сняг мраз, коронавирус рецесията ". Над 50% може би упражниха своето право на глас, добави Свиленски.

Благодаря на всички участници в СИК от всички политически сили, на покровителите и представителите на Българска социалистическа партия, сподели още Свиленски.

Той изрично отхвърли да отговори на журналистически въпрос дали в партията се разисква оставката на водача Корнелия Нинова.

Според финалните резултати от екзит пола на социологическа организация " Галъп ", Българска социалистическа партия е на трето място с 16,8%. Според данните на " Алфа Рисърч ", левицата е на второ място с 16,8% от поддръжката на гласоподавателите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР