Ще изскочат смачкани преписки и подменени констатации. Аз очаквам лавина

...
Ще изскочат смачкани преписки и подменени констатации. Аз очаквам лавина
Коментари Харесай

Какви са доказателствата за нарушения в „Медицински одит”

„ Ще изскочат смачкани преписки и сменени констатации. Аз чакам лавина от разкрития в „ Медицински одит ”. Говорим за корупция в най-зловещия й вид. До там бяха стигнали нещата, че те го бяха приели като жанр за работа ”. Това предвижда в студиото на „ Събуди се ” Димитър Евлогиев, някогашен основен секретар в „ Медицински одит ”.

Той заема длъжността „ основен секретар ” в „ Медицински одит ” към 2 години, само че за малко време споделя, че вижда нередности, за които алармира на шефовете си.

„ Проблеми във всяка администрация има, само че към 2016 година сигналите от сътрудниците зачестиха и нещата започнаха да се утежняват. Това стартира да става всекидневие. Всеки Божи ден при мен идваше сътрудник с недоволство – за оказване на напън, за това, че е приключил работа, че има разкрития по нарушаванията ”, сподели още Димитър Евлогиев, някогашен основен секретар в „ Медицински одит ”.

„ Обвиненията ми са към всички тези хора, към цялото управление. Защото ги срещнах с казуса, написах го и го подадох и те, вместо да се поправят, направиха готовност и се направи една проведена акция за общественото ми оклеветяване – експертно, в персонален проект, изолираност и така нататък ”, добавя Димитър Евлогиев.

След напускането му обаче той не е виждал отчета за нарушаванията в „ Медицинския одит ”. 

На въпрос за какво единствено той приказва за нарушаванията, Димитър Евлогиев съобщи:  " Репресиите са страхотни ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР