Ще изпълним всички разпореждания на здравното министерство. При нас тези

...
Ще изпълним всички разпореждания на здравното министерство. При нас тези
Коментари Харесай

Експертът Николай Костов: Има опашки по аптеките, защото хората се презапасяват

„ Ще осъществим всички разпоредби на здравното министерство. При нас тези коридори стават 4 часа и половина от работното време на аптеката. Това е прекалено много. Най-вероятно ще докара до съсредоточаване на младежи, които са голяма част от нашите пациенти. Това може да докара до увеличение на риска “, споделя ръководителят на Асоциацията на притежателите на аптеки Николай Костов. Според него и в този момент има опашки по аптеките, тъй като хората се презапасяват с лекарства.
„ Най-доброто решение беше при първото затваряне. Когато имаше зелен кулоар сред 8 и 10 часа, само че беше позволено възрастните да пазарят и когато и да е отвън този времеви сектор “ сподели още Костов пред Нова телевизия.

Той изясни, че след срещата на министъра с представители на сектора са оповестени над 530 аптеки, които са подбрани да покриват територията на страната отмерено.

„ Още през вчерашния ден започнаха да идват количества в аптеките, които са пресметнати да доближат за всички. Надявам се да има и обещаните регулярни доставки “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР