“Ще имаме добро сътрудничество.Имаме пълно съгласие за приоритетите и подхода,

...
“Ще имаме добро сътрудничество.Имаме пълно съгласие за приоритетите и подхода,
Коментари Харесай

Денков към Илиана Иванова: Ще имаме добро сътрудничество

“Ще имаме положително съдействие.Имаме цялостно единодушие за целите и метода, който би трябвало да употребява България. Нямам подозрение, че ще имаме положително съдействие, сподели министър председателят акад. Николай Денков след среща с еврокомисаря по въпросите на нововъведенията Илиана Иванова.

Това е първата публична аудиенция на Илиана Иванова след встъпването ѝ в длъжност 

Освен с премиера, Иванова се срещна и с вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

Илиана Иванова изясни, че срещата е била, с цел да се очертаят главните цели, които стоят пред България сега, в подтекста на нашето участие в Шенген и еврозоната, както и главните детайли, свързани с ресора, който поема от Мария Габриел.

“Доста задания предстоят за тази оставаща една година, тъй че ще имаме и други срещи. Предстоят и срещи с отрасловите министри, ” сподели Илиана Иванова.

Тя акцентира, че с държавното управление би трябвало да работят дружно. Вие на национално равнище да осигурявате тази нужна непоклатимост и взимането на бързи и съответни решения, а аз от своя страна да съставлявам страната ни в колежа на комисарите в Европейската комисия, тъй като предстоят значими тематики – прегледът на средносрочната финансова рамка, както и на дългогодишната финансова рамка. Трябва да имаме своето място на масата на тези договаряния, акцентира еврокомисарят.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР