Ще има нови два филма за "Жокера" с Хоакин Финикс.

...
Ще има нови два филма за "Жокера" с Хоакин Финикс.
Коментари Харесай

Предлагат $50 млн. на Хоакин Финикс за трилогия по „Жокера“

Ще има нови два кино лентата за "Жокера " с Хоакин Финикс. По всичко проличава, че ще стане трилогия. Компанията "Warner Bros. " е в напреднали договаряния с артиста, като предлагането към него е $50 млн., с цел да одобри ролята за още два кино лентата в продължение на оригинала.

Първоначалната концепция надалеч не е била такава и мнозина са били уверени, че предисторията на именития изверг ще се трансформира в въведения за някой от новите филми за Батман, само че небивалият триумф на „ Жокера “ е предиздвикал основателите да помислят за освен това.

По информация на Box Office Mojo, филмът е спечелил $1,07 милиарда в международния боксофис при инвестиция от едвам $55 млн.

Самият Финикс призна след премиерата, че е подготвен да развие още облика, защото самичък е останал задоволен от свършената работа. Все отново ролята му носи „ Оскар “ за „ Главна мъжка роля “, статуетка за „ Оригинална музика “ и още цели 9 други номинации, трансформирайки се в един от непредвидените шлагери на 2019 година, изключително за филм с оптимално възрастово ограничаване.

Смята се още, че, с изключение на Финикс, към плана работата си ще продължи и режисьора - Тод Филипс, а в продуцентския екип ще се включи Брадли Купър, който демонстрира все по-обещаваща кариера и зад кадър.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР