Ще има избори в софийската и бургаската организации в двумесечен

...
Ще има избори в софийската и бургаската организации в двумесечен
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП свиква избори в софийската и бургаската организации

Ще има избори в софийската и бургаската организации в двумесечен развой. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след пленума на партията.
" В София градската организация не извърши решение на Националния съвет. Даваме опция на социалистите да решат какви управления да си изберат. Ще се гласоподават 24 районни ръководители и градско управление. Националният съвет не изключва и не санкционира никого. Това е най-справедливо и демократично. Ана Янева ще управлява работна група за изборите ", добави тя.
 
Ръководството на партията разгласи, че смъква политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни санкции, съобщи Българска национална телевизия. Иван Таков изясни, че не са създали нищо неправилно и заподозря, че може да има бойкот на евровота. 
 
Нинова разкри, че на пленума е признат и проект на европейска платформа за изборите. Той ще бъде допълван и обсъждан в партията. Подкрепяме Никола Шмид за общ претендент на социалистите за ръководител на Европейска комисия.
 
Кристиан Вигенин от своя показа, че единомислещото взимане на решения в Европейски Съюз би трябвало да остане в действие, изключително за извънредно сензитивните въпроси.
 
" Ние сме срещу закриване на Топлоелектрическа централа, до момента в който не бъдат построени заместващи нуклеарни мощности. Развитието на Водноелектрическа централа пък би трябвало да бъде ускорено. Въглищните региони може да се трансфорат в стопански зони с понижени налози. Искаме специфична отбрана на земеделците, поради резултатите от войната. Нужно е основаване на здравен съюз в опазването на здравето. Предлагаме Европейска организация за развиване и ръководство на изкуствения разсъдък ", обобщни той. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР