Ще говоря само като човек, като се абстрахира от политическата

...
Ще говоря само като човек, като се абстрахира от политическата
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Радев ще продължи да поставя прът в колелата на правителството

Ще приказвам единствено като човек, като се абстрахира от политическата страна на въпроса

Отдавна съм писал по казусът Радев Президент. Ще припомня какво сподели Лозан Панов, по време на изборната акция за Руман Радев - ФАЛШИВ ГЕРОЙ. Убеден съм, че с времето всеки почтен човек ще схваща какъв брой точна е била тази оценка.

Радев като човек е ПОДЛЕЦ. Това няма нещо непосредствено общо с политическата позиция. Подлецът като човек е лукавец, без значение на каква позиция се намира. След Борисов, другият огромен проблем за България към този момент е този Президент, попаднал в стола на Президент, като резултат на безпринципни и нездравословни за България измами, в които участваха, Борисов, Първанов, Румен Петков, Нинова и съветският военачалник Решетников.

В общественото пространство болшинството българи чуха името Решетников преди няколко години. На мен това име ми е добре познато от първата половина на 90-те години. Тогава Решетников беше индивидът, който създаваше мутренските групировки. След него в пирамидата беше починалият Любен Гоцев. От това време Решетников и Борисов се познават, тъй като тогава Борисов беше част от групировката СИК.

Много неща знаем дружно с доста други хора, които имаха опция да надничат зад завесата, а освен аз. Но аз съм един от дребното, който съм подготвен да приказвам и не съм имал персонални ползи и изгоди от позицията ми от това време. Пиша това във връзка днешната непристойна офанзива на Радев против държавното управление, защитавайки като Матросов на амбразурата в отбрана на своят човек началник на НСО.

Радев ще продължи да интриганства и да слага кол в колелата на държавното управление.

Петър Бояджиев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР