Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Жълт код

...
Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Жълт код
Коментари Харесай

Обявен е жълт код за силен вятър в три области frognews.bg

Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Жълт код за пориви до 86 км/ч е в действие за областите Добрич, Варна и Бургас. Минимални температури - сред 14° и 19°, максимални- сред 25° и 30°, в София - към 25°.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

 

Над масивите от Западна България облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще има превалявания от дъжд. На изток ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 12°.

 

До средата на седмицата ще остане прохладно. Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Южна България, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 24° и 29°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР