Ще бъдем твърда опозиция по време на този Столичен общински

...
Ще бъдем твърда опозиция по време на този Столичен общински
Коментари Харесай

Антон Хекимян: ГЕРБ е твърда опозиция

Ще бъдем твърда съпротива по време на този Столичен общински съвет. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Явно такава е сделката - Терзиев да бъде кмет, а Бонев да бъде ръководител на СОС. По време на акцията се държаха по този начин като че ли всичко това е даденост, факт, а виждаме, че не е реалност, в случай че софиянци не са ти дали своят вот доверието да имаш цялостно болшинство в Общинския съвет. Ние няма по какъв начин да бъдем съпричастни и да гласуваме нечия друга спогодба и нечии различен сюжет ”, добави Хекимян.

Хекимян настоя кметът на София Васил Терзиев да участва на съвещанието.

Според него е доста значимо да се види кой ще поддържа ПП-ДБ-СС и запита дали Бонев е оторизиран да води договаряния с Българска социалистическа партия от някой от политическите водачи.

От ГЕРБ насочиха и рецензия към кмета, тъй като няма импортирана проект сметката за чистотата на София.

“Избран или неизбран ръководител на СОС не анулират задължението на кмета до края на годината да бъде извършена полемиката и гласувана проект сметката за чистотата на София ”, разяснява общинският консултант от ГЕРБ Лорита Радева. Тя подлага на критика, че това да бъде скъсен периода и софиянци да бъдат лишени от това да имат право на дума би било първата стъпка към занемаряване на тези демократични правила, за които техните съперници приказват.

Според нея Терзиев би трябвало да участва на съвещанието. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР