Щастлив съм, че успяхме да създадем копие на оригиналната Златна

...
Щастлив съм, че успяхме да създадем копие на оригиналната Златна
Коментари Харесай

Иван Тренев: Христо Ботйов отново намира място в Сорбоната

Щастлив съм, че успяхме да създадем копие на истинската „ Златна книга на песните “, която се намира в Сорбоната! От 2022 година Христо Ботйов още веднъж ще заеме достойното си място на талантлив стихотворец в библиотеката на парижкия университет Сорбона!

За да бъде почетен уместно и Георги Раковски – поставихме негова мисъл със златни букви, която да бъде увековечена в тази книга – шедьовър, разкрива историкът Иван Тренев.
 Ботев оттатък понятното - документален филм за подценените исторически обстоятелства за гения (ВИДЕО) Ботев оттатък понятното - документален филм за подценените исторически обстоятелства за гения (ВИДЕО)
Преди към 146 години Христофор Ботъов Петков написа: " Българският народ умее да търпи, а европейското великодушие е готово да защитав...

Благодаря на единствената компания, която се застъпи и финансира тази наша фантазия – Bolgarcapital.com, с която възвръщаме културно – историческият феномен на България – стихотворец – бунтовник – Христо Ботйов, за да стане притежание на всеки клиент, почел това удивително културно – просветно заведение – Сорбоната!



В тази книга са възобновени стихове на международни велики поети и ще бъдат дописвани в бъдеще такива със златни букви!

Изказваме своето надълбоко почитание и признателност към управлението на Сорбоната, по този начин и към Държавното управление на Република Франция за този културен мост сред страните, написа още историкът.
 Иван Тренев: България е колониална страна, в някои градове даже не пуснаха сирената в чест на Ботев (ВИДЕО) Иван Тренев: България е колониална страна, в някои градове даже не пуснаха сирената в чест на Ботев (ВИДЕО)
" В редица градове не беше пусната сирената в памет на Христо Ботев. Това не се регистрира по медиите и най-много в малките екрани. Това се случ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР