Щастлив съм, че КОД събира надеждите и устрема на десните

...
Щастлив съм, че КОД събира надеждите и устрема на десните
Коментари Харесай

Всички активни членове на СДС Бургас вече са в КОД

Щастлив съм, че КОД събира очакванията и стремежа на десните хора в България. КОД е платформата на десните, които бяха изоставени от личните си партии, превърнати в добавки на ГЕРБ и Демократична България. Така Петър Москов показа листата на партията в морския град. В Бургас тя се води от досегашния ръководител на Съюз на демократичните сили в града и заместник-председател на общинския съвет Станимир Апостолов, следван от някогашния народен представител от ДСБ и лидер на КОД в Сливен, Димитър Сяров и Тодор Георгиев, един от създателите на КОД в района.

Според Апостолов, Съюз на демократичните сили е изпразнено от наличие и десните хрумвания към този момент могат да бъдат отстоявани единствено в КОД и по тази причина всички дейни седесари в Бургас, към този момент са в КОД.
Подобна е позицията и на Сяров. Ние сме отстоявали 18 години десни позиции и няма да допуснем да ни заведат в ляво. Той разгласи държавното управление на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ за социалистическо и за изменничество към десните гласоподаватели. За нас това е изменничество на десните хрумвания и по тази причина цялата организация на ДСБ в Сливен е с мен в КОД, добавя Сяров.

Забележителна прочувствена поддръжка на листата на КОД даде емблематичния за синята идея, някогашен заместител кмет на Бургас Костадин Марков. Хората ме познават като болен седесар, съобщи той. Защото, съгласно него да си седесар е положение на духа. Сега съм в КОД, тъй като желая да продължа да бъда свободен и да не се срамя пред гласоподавателите. Искам доста ясно да заявявам, че с целия си престиж и голяма мотивация се мятам в тази дълга писта, която чертае КОД за връщане на дясното в българския парламент. КОД е нашето общо бъдеще, КОД е бъдещето на десницата, безапелационен е Марков.

 2023-04-02_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР