Щастие е, че нямам законодателна власт иначе нещата щяха да

...
Щастие е, че нямам законодателна власт иначе нещата щяха да
Коментари Харесай

Проф. Рачев с жестока критика и много силни думи за майката, заклала двете си деца

Щастие е, че нямам законодателна власт другояче нещата щяха да са много по-трудни. Това съобщи за Нова тв проф. Георги Рачев във връзка бруталното ликвидиране в Сандански, при което

"Трагедията е доста огромна, само че ми прави усещане, че има психологични проблеми, на които никой не е обърнал внимание. Аз и не знам по какъв начин може да определиш психологичното положение на един човек, който може да стигне до тази тотална прекаленост. Разгорявах с няколко дами с деца, не го проумяват и няма по какъв начин да го проумеят ", посочи той.

"Явно е имало огромен проблем. Не всяко домашно принуждение обаче приключва по този драматичен метод, съобщи професорът.

"У нас в множеството случаи е изключение. Благодарение на малкия екран виждаме доста тежки случаи в Европа и Съединени американски щати. Преди няколко години 80 души починаха в Норвегия. Разстрелват се беззащитни хора по най-брутален метод... ", сподели той.

"Поприцнип съм демократичен, само че, когато става дума за принуждение над деца и над възрастни, които не могат да се защитят, съм безапелационен. А при положение на рецидив - благополучие е, че нямам законодателна власт другояче нещата щяха да са много по-трудни ", съобщи проф. Рачев.

"Имало е скандал, то е ясно че е било по този начин. Дали някой е предполагал, че може да се стигне до такава прекаленост? Ако тръгнеш да се месиш във всички фамилии, които понякога си спретват подкрепителен скандал, ще стане ужасно ", сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР